sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kun mikään ei suju

Tuntuu, että nykyään aloitan jokaisen tekstini "taas on ollut taukoa, koska olen ollut kipeä"-lauseella. Melkein kuukausi siis vierähti jälleen. Turhauttaa, kun pystyn treenailemaan vain noin kerran kuukaudessa kunnolla. Etenemistä ei näy, päin vastoin taantumista. Voi. Kipeät ranteeni senkun vain pahenevat töissäkin aina. Harmittaa.

No tänään kuitenkin kädet olivat, kuin uudet! Pystyin tekemään mitä vaan..Jos siis olisin onnistunut. Koko ajan valuin tangolta alas ja kun vihdoin kaikelta punnertamiseltani sain liikkeen onnistumaan, olinkin jo lattian rajassa. Lisäksi muutamat jutut jäivät täysin kuvaamatta, kun kamerasta loppuikin tila kesken ja sitä lisää tehdessäni yhdenkin pätkän poistin vahingossa ennenkuin ehdin sitä edes katsomaan. Mälsää. Epäonnenpäivä siis. Kaiken huipuksi, pääsin jälleen toteamaan, että kaikki "face to pole"- liikkeet ovat hukassa! Pelkään niin vietävästi iroittaa käsiä, jos nenä osoittaa tankoon. Eli alusta taas aloitellaan tämän kanssa.

Pari kuvaa face to pole alastulosta ja beginners plank melkein lattialla :)  Hmh, no tästä ei enää voi kun mennä ylöspäin, joten seuraavia treenailuja odotellessa..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti