lauantai 31. elokuuta 2013

Inverttiä ja ensimmäinen Superman

Inverttitreenit jatkuu vaan. Invertti on siitä omituinen liike, että vaikka se vaaditaan aina lähes kaikkeen, mitä tangolla tekeekään se ei silti hioudu kuntoon, ellei treenaa ainoastaan sitä, täysin omana liikkeenään. Itse olen ainakin huomannut, että Invertti voi pysyä yhtä rumana ikuisesti vaikka sitä vääntäisikin päivittäin mennäkseen muihin liikkeisiin.  Niinkuin olen usein kertonutkin oma Inverttini on käsittämättömän ruma ja haparoiva. Eilen pikatreeneissä kokeilin muutaman kerran invertoida ja nappasin videolle saavutukseni. Tällä hetkellä olen melko tyytyväinen tulokseen. Invertti on mielestäni nyt melkeinpä nätti, ongelma on vain se, etten tiedä miten siitä tulisi jalka/jalat tangolle viedä, ettei se näyttäisi tuolta, kun nyt näyttää? Hmm.

Lisäksi olen nyt kaksissa treeneissä yrittänyt Supermania (joka on muuten käsittämättömän kivuliasta!) ja videosta löytyy todistusaineistoa sen jonkinasteisesta onnistumisesta. Huh, vielä kun saisi sulavuutta siihen menoon ja oppisi kestämään liikkeen tuoman kivun, niin voisi yrittää sitä Invertin jälkeen korkeammalla.

No sellasta tänään. En ole nyt käynyt tunneilla ainakaan kolmeen viikkoon, joten treenit hyvin vähäisiä, kun kotitreenaus on aina vähän mitä sattuu. Ensviikolla kuitenkin ajattelin, että kun balettikin alkaa, niin voisi samaan syssyyn käydä taas vähän ohjattunakin harjoittelemassa, jos vaikka etenisi taas :)

Jep, tässä siis ihkaensimmäinen tankovideo! Jippii! Aikas lyhyt, mutta saa ehkä paremman kuvan edistymisestä kuin mitä pelkillä valokuvilla saisi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti